Over mij

Mijn naam is Sarah en ik ben 30 jaar oud. Omschrijving van mijzelf:

Creatieve geest en doelmatig handelende persoonlijkheid. Thuis op alle niveaus, sla makkelijk bruggen tussen mensen. Positieve instelling, enthousiast en bevlogen. Empatisch vermogen, overtuigingskracht en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Proactief, resultaatgericht

en vasthoudend. Goed in stimuleren, organiseren, regisseren maar ook in uitvoeren.

 

Als dramatherapeut in opleiding heb ik mijn stage volbracht binnen jeugd GGZ. Door de ervaring die ik daar heb opgedaan weet ik dat ik de juiste tools in huis heb om met jongeren in verschillende leeftijden en met verschillende gedrag- en ontwikkelproblematiek aan de slag te gaan.

Het inzetten van mijn regie, therapie en trainingsvaardigheden en samen met kinderen en jongeren werken aan een doel, zorgt ervoor dat ik mijn passie om kan zetten in werk. Het is mijn passie om samen met kinderen en jongeren te werken aan een doel waarin zij zichzelf ontplooien en hun eigen kwaliteiten ontdekken.

Ik zal altijd mijn kwaliteit nastreven in het lesgeven en bij het verzorgen van trainingen en therapieën. Dit alles omvat mijn kleine onderneming: LEFmakers!

 

Over mij

LEFmakers

Haverweg 17

6991 BP Rheden

 

 

06 - 10083321

info@lefmakers.nl

KVK: 63014882

Copyright © All Rights Reserved